Čestitamo Vam Dan hrvatskih branitelja, Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti

Objavljeno u Čestitke

Obiteljima poginulih hrvatskih Branitelja, pripadnicima 142. Brigade Hv-e i svim hrvatskim braniteljima čestitamo Dan hrvatskih branitelja, svim građanima i građankama drniškog kraja čestitamo Dan pobjede i Domovinske zahvalnosti.

Žiteljima Drniškog kraja ovi su dani posebno važni jer se prisjećamo svih žrtava koje su tragično položile živote na oltar domovine, svih hrvatskih braniteljia te svih koji su dali svoj doprinos samostalnosti, neovisnosti i slobodi jedine nam i drage Hrvatske.

Ovo su dani kada se isprepliću ponos, čast, sjećanja, zahvalnost, ali i tuga. Ovih se dana prisjećamo teških i dugogodišnjih dana progonstva, ali i veličanstvene vojno-redarstvene akcije „Oluja" te povratka žitelja drniškog kraja na svoja ognjišta. Nikako i nikada, a pogotovo ovih dana ne zaboravljamo sve heroje Domovinskog rata. Pred nama je vrijeme u kojem svojim radom, učenjem i znanjem moramo drniški kraj učiniti što boljim i ljepšim za život nas i naših sugrađana.

Udruga 142. Brigade HV